Mavetræner maskine – anmeldelse og tilbud

Nu kan du få den mave du altid har drømt om! Uanset om du drømmer om markeret sixpack, stærk core-muskulatur eller bare en flot flad mave til stranden, så kan du gøre det til realitet med den rette træning. Det bedste af det hele er at du kan træne derhjemme og få lige gode resultater som i fitnesscenteret. Men hvad er de mest effektive øvelser og kan du bruge mavetrænere til noget? Det får du svaret på her! Leder du efter en professionel mavetræner maskine, så se her.

Flad mave er skabt i køkkenet OG med træning 

Måske har du hørt udtrykket “en flad mave er skabt i køkkenet ikke træningsbænken”? Det er der noget om. Har du for meget valpefedt om livet, så kan du have nok så stærke mavemuskler, men ingen kan se dem og det er en skam. Så det er altid en god ide at tabe sig, fx med en motionscykel derhjemme, samtidig med du træner maven, tjek vores guide til motionscykler her.

Men selvfølgelig skal du træne din mave, for det virker! Selv om du har lidt for meget fedt på maven, så hjælper dine mavemuskler med at stramme op og give dig en flottere figur. Og så er det super nemt at træne mave derhjemme. Den mest effektive mavetræning derhjemme får du med disse mavetrænere:

AbCrunch Mavetræner

Effektiv hjemmetræning

kernemuskulatur-crunchroller-1109Hvis du har lidt svært ved at lave de klassiske mavebøjninger, så er en Ab Cruncher mavetræner måske lige sagen. En Ab Cruncher, som denne Abilica Crunchroller, er en simpel maskine som hjælper dig med både at lave crunches (mavebøjninger med benene i luften) eller mavebøjninger (med benene på jorden).

Mavetræneren har en fastgjort måtte og nakkepude som du lægger dig på. Du tager så fat på håndtagene og i denne position kan du så tage perfekte og effektive crunches – hver gang. Det er super effektivt og skånsomt!

Abilica CrunchRoller er for dig der gerne vil have en flot flad mave uden at skulle i fitnesscenteret og lave en masse anstrengende øvelser. Med en pris på kun omkring 500 kr. er det også en billig løsning til dig derhjemme.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilica Online 529,00 558,00 Læs mere

Sit-up Bænk

Super effektiv klassiker

situps-baenk-abilica-situpsbaenk-2851Den klassiske sit-up bænk er en sikker favorit! Du kender den nok fra gymnastik timerne og fitnesscentrene og den deler vandene. Lad os sige det sådan, der er ikke mange der elsker at lave sit-ups på den skrå bænk mens de gør dem. Det brænder i mavemusklerne og du har lyst til at sige stop. Men du gør det alligevel fordi den skrå sit-up bænk er hamrende effektiv til mavemuskler af stål. Det er den skrå sit-up bænk du ser boksere og andre atleter bruge. En sit-up bænk er til dig der vil have seriøs mavetræning til din homegym!

En sit-up bænk er egentlig meget simpel. Det er en bænk der kan indstilles til forskellige grader af hældning og så kan du “spænde dig fast” i benene og så lave sit-ups med hældning. Bliver det for let kan du holde en vægtplade. På den måde kan du holde din mavetræning i samme 8-12 rep interval som din øvrige styrketræning.

Denne sit-up bænk fra Abilica koster ca. 800 kr, så det er en overkommelig pris, som du vil få glæde af i mange år.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilica Online 795,00 824,00 Læs mere

Træningsbold

Alsidig ergonomisk træning

fitnessbolde-sklz-trainer-ball-2235Med en træningsbold kan du træne derhjemme som du gør i gruppetræningen i fitnesscenteret. En træningsbold er forbløffende effektiv og alsidig, men kræver mere træning at bruge end fx en Ab CrunchRoller eller en sit-up bænk. Men med lidt træning kan du altså så også få en rigtig god og varieret træning af hele din kerne-muskulatur, ikke kun din mave. Du kan lave planken, du kan lave hip trusts eller en af de mange andre øvelser. Træningsbolden er helt klart det mest alsidige træningsredskab du kan få til hjemmetræning af maven.

Hvis du vil købe en træningsbold så køb en ordentlig en af slagsen. Du har ikke lyst til at købe en lavkvalitets bold, som mangler luft og som er ubehagelig at bruge. Og så er det en god ide at se nogle Youtube videoer med øvelser og begynd med de nemme øvelser først.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilica Online 439,00 468,00 Læs mere

AbWheel

Simpel men effektiv

Ab Wheel

Et abwheel er et meget simpelt lille træningsredskab som giver god værdi for pengene. Hvis du har prøvet at lave planken og er vild med det, så kan det være et Abwheel er sagen. Meget simpelt, så er et Abwheel et håndtag der sidder fast på et hjul. Du bruger så hjulet til at køre frem i plankeposition og så tilbage i “oprejst” position. Det kan mærkes!

Der findes mange former for træningsredskaber til mavetræning. Og de behøver ikke koster særligt meget for at være super effektive. Se blot dette Ab Wheel. En af de mest simple redskaber. Men stadig utroligt effektivt. Denne model er udstyret med et dobbelthjul, hvorfor stabiliteten er øget gevaldigt.

Udover mavetræning, hjælper hjulet også med at træne din ryg og skuldre. Så hjulet er super godt til hvis du ønsker at træne din core. Hjulet er småt og kan gemmes væk.

Det kræver dog en vis styrke i forvejen at bruge hjulet 100% funktionelt, da den eneste modhage med dette redskab er, at det er din vægt der styrer sværhedsgraden. Så hvis du ikke har trænet i lang tid, er det svært at bruge hjulet

Alt i alt får du et ekstremt effektivt redskab til ingen penge. Utrolig effektiv træning af din mave og det man kalder core.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilica Online 179,00 208,00 Læs mere

Tunturi Power Roller Mavetræner

Sikker & effektiv

Tunturi Power Roller

Endnu en ’roller’ mavetræner, og denne har bestemt fortjent at være en del af testen. Power Roller’en er udstyret med en utrolig lækker og blød nakkestøtte, som er ekstremt nødvendig, da der ellers er mulighed for nakkeskader ved forkert træning.

Mavetræneren giver en hård og effektiv træning af dine mavemuskler. Det bedste ved en roller er, at man automatisk får den rette vinkel til dine maveøvelser, og undgår derfor skader og andre forkerte bevægelser. Forkert udførsel er som regel grunden til skader med træning.

Denne Tunturi Power Roller mavetræner er produceret med kvalitetesmaterialer og bygget i en kraftig konstruktion, så du ikke behøver tænke på skrøbeligheden. Den anbefales især til dig der ønsker en mavetræning i hjemmet.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilica Online 395,00 424,00 Læs mere

Ab Crunch Maskine

For fitnesscentre og træningsrum

spirit-fitness-ab-crunch-back-extension_stor-2065Hvis du driver et trænings rum i jeres klub, forening eller boligområde, så kan du med fordel investere i en professional mavemaskine. Det er altid en af de mest benyttede maskiner. En Ab Crunch maskine giver dine medlemmer eller kunder muligheden for at træne mavemusklerne professionelt. Maskinen er meget populær med mindre trænede der ikke kan lide at lave situps eller andre typer for klassiske maveøvelser.

Spirit Fitness Ab Crunch er en del af Spirit Fitness profesionelle linje af fitnessmaskiner. Maskinen har 12 positioner og kan bruges både som mave- og rygmaskine. Der er desuden justerbar fodstøtte og håndtag.

Maskinen er vægtet, det vil sige at brugerne kan indstille hvor meget vægt de vil bruge. Det gør den velegnet til alle fra eliteatleter til nybegyndere.

Mål L x B x H: 1256 x 1155 x 1518 mm
Vægtmagasin: 68 kg

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilica Online 26.900,00 26.900,00 Læs mere

Iron Gym benhævninger

Benhævninger også kaldet Captains Chair er sindssyg god mavetræning, hvor du vender op og ned på den almindelige maveøvelse. Du bøjer nemlig slet ikke maven, men løfter derimod dine ben. Normalt laver man denne øvelse i et rack lavet til formålet, men har du en Iron Gym, som du bruger til at lave pull ups, så kan du med et par ab-straps også lave benhævninger.

Et par ab-straps gør at du kan hænge i din Iron Gym, mens du laver benhævninger. Til en pris på under 100 kr er det glimrende value for money. Læs mere om Iron Gym her. 

Kettlebell

Kettlebells kan bruges til alt og ja, selvfølgelig også til maveøvelser! Det populære “kettlebell swing” er sig selv en glimrende øvelse for mavemuskulaturen, men også øvelser som Turkish Get Up er geniale til at styrke dine core-muskler. Læs mere om kettlebells her.

Almindelige maveøvelser

Du kan selvfølgelig også træne mave på helt almindelig vis, ligesom du gjorde i gymnastiktimerne. Det eneste du skal bruge er en træningsmåtte som denne og så nogle gode øvelser.

Det bedste du kan gøre er at tjekke Youtube, der er et hav af videoer om maveøvelser som planken, sit-ups, legswings og en masse andet.

Vi anbefaler

Har du plads til en sit-up bænk derhjemme, så er det vores klare førstevalg. Bænken er suveræn til mavetræning og kan holde i mange år. Abilica AbCrunchRoller er også et rigtig godt valg for dig der gerne vil lave dine maveøvelser med god teknik så du undgår skader.

Eric er ivrig roer på vandet om sommeren og til vinter i træningslokalet. Han skriver om romaskiner og rotræning.
Ingen Kommentarer

    Skriv en kommentar