Test-oversigt:
Her er de 6 bedste mavetræner til hjemmetræning

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

21 Produkter analyseret
6 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Nu kan du få den mave du altid har drømt om! Uanset om du drømmer om markeret sixpack, stærk core-muskulatur eller bare en flot flad mave til stranden, så kan du gøre det til realitet med den rette træning. Det bedste af det hele er at du kan træne derhjemme og få lige gode resultater som i fitnesscenteret. Men hvad er de mest effektive øvelser og kan du bruge mavetrænere til noget? Det får du svaret på her! Leder du efter en professionel mavetræner maskine, så se her.

Flad mave er skabt i køkkenet OG med træning 

Måske har du hørt udtrykket “en flad mave er skabt i køkkenet ikke træningsbænken”? Det er der noget om. Har du for meget valpefedt om livet, så kan du have nok så stærke mavemuskler, men ingen kan se dem og det er en skam. Så det er altid en god ide at tabe sig, fx med en motionscykel derhjemme, samtidig med du træner maven, tjek vores guide til motionscykler her.

Men selvfølgelig skal du træne din mave, for det virker! Selv om du har lidt for meget fedt på maven, så hjælper dine mavemuskler med at stramme op og give dig en flottere figur. Og så er det super nemt at træne mave derhjemme. Den mest effektive mavetræning derhjemme får du med disse mavetrænere:

Redaktionens anbefalinger

Hvis du har lidt svært ved at lave de klassiske mavebøjninger, så er en Ab Cruncher mavetræner måske lige sagen. En Ab Cruncher, som denne Tunturi Ab Shaper, er en simpel maskine som hjælper dig med både at lave crunches (mavebøjninger med benene i luften) eller mavebøjninger (med benene på jorden).

Mere om Tunturi Ab Shaper Mavetræner

Mavetræneren har en fastgjort måtte og nakkepude som du lægger dig på. Du tager så fat på håndtagene og i denne position kan du så tage perfekte og effektive crunches – hver gang. Det er super effektivt og skånsomt!

Tunturi Ab Shaper er for dig der gerne vil have en flot flad mave uden at skulle i fitnesscenteret og lave en masse anstrengende øvelser.

Den klassiske sit-up bænk er en sikker favorit! Du kender den nok fra gymnastik timerne og fitnesscentrene og den deler vandene. Lad os sige det sådan, der er ikke mange der elsker at lave sit-ups på den skrå bænk mens de gør dem.

Mere om Abilica Situp Bænk 2.0

Det brænder i mavemusklerne og du har lyst til at sige stop. Men du gør det alligevel fordi den skrå sit-up bænk er hamrende effektiv til mavemuskler af stål. Det er den skrå sit-up bænk du ser boksere og andre atleter bruge. En sit-up bænk er til dig der vil have seriøs mavetræning til din homegym!

En sit-up bænk er egentlig meget simpel. Det er en bænk der kan indstilles til forskellige grader af hældning og så kan du “spænde dig fast” i benene og så lave sit-ups med hældning. Bliver det for let kan du holde en vægtplade. På den måde kan du holde din mavetræning i samme 8-12 rep interval som din øvrige styrketræning.

Denne sit-up bænk fra Abilica fås til en overkommelig pris, som du vil få glæde af i mange år.

Et abwheel er et meget simpelt lille træningsredskab som giver god værdi for pengene. Hvis du har prøvet at lave planken og er vild med det, så kan det være et Abwheel er sagen. Meget simpelt, så er et Abwheel et håndtag der sidder fast på et hjul. Du bruger så hjulet til at køre frem i plankeposition og så tilbage i “oprejst” position. Det kan mærkes!

Mere om AbWheel

Der findes mange former for træningsredskaber til mavetræning. Og de behøver ikke koster særligt meget for at være super effektive. Se blot dette Ab Wheel. En af de mest simple redskaber. Men stadig utroligt effektivt. Denne model er udstyret med et dobbelthjul, hvorfor stabiliteten er øget gevaldigt.

Udover mavetræning, hjælper hjulet også med at træne din ryg og skuldre. Så hjulet er super godt til hvis du ønsker at træne din core. Hjulet er småt og kan gemmes væk.

Det kræver dog en vis styrke i forvejen at bruge hjulet 100% funktionelt, da den eneste modhage med dette redskab er, at det er din vægt der styrer sværhedsgraden. Så hvis du ikke har trænet i lang tid, er det svært at bruge hjulet

Alt i alt får du et ekstremt effektivt redskab til ingen penge. Utrolig effektiv træning af din mave og det man kalder core.

Endnu en ’roller’ mavetræner, og denne har bestemt fortjent at være en del af testen. Power Roller’en er udstyret med en utrolig lækker og blød nakkestøtte, som er ekstremt nødvendig, da der ellers er mulighed for nakkeskader ved forkert træning.

Mere om Tunturi Power Roller Mavetræner

Mavetræneren giver en hård og effektiv træning af dine mavemuskler. Det bedste ved en roller er, at man automatisk får den rette vinkel til dine maveøvelser, og undgår derfor skader og andre forkerte bevægelser. Forkert udførsel er som regel grunden til skader med træning.

Denne Tunturi Power Roller mavetræner er produceret med kvalitetesmaterialer og bygget i en kraftig konstruktion, så du ikke behøver tænke på skrøbeligheden. Den anbefales især til dig der ønsker en mavetræning i hjemmet.

Iron Gym benhævninger

Benhævninger også kaldet Captains Chair er sindssyg god mavetræning, hvor du vender op og ned på den almindelige maveøvelse. Du bøjer nemlig slet ikke maven, men løfter derimod dine ben. Normalt laver man denne øvelse i et rack lavet til formålet, men har du en Iron Gym, som du bruger til at lave pull ups, så kan du med et par ab-straps også lave benhævninger.

Et par ab-straps gør at du kan hænge i din Iron Gym, mens du laver benhævninger. Til en pris på under 100 kr er det glimrende value for money. Læs mere om Iron Gym her. 

Kettlebell

Kettlebells kan bruges til alt og ja, selvfølgelig også til maveøvelser! Det populære “kettlebell swing” er sig selv en glimrende øvelse for mavemuskulaturen, men også øvelser som Turkish Get Up er geniale til at styrke dine core-muskler. Læs mere om kettlebells her.

Almindelige maveøvelser

Du kan selvfølgelig også træne mave på helt almindelig vis, ligesom du gjorde i gymnastiktimerne. Det eneste du skal bruge er en træningsmåtte som denne og så nogle gode øvelser.

Det bedste du kan gøre er at tjekke Youtube, der er et hav af videoer om maveøvelser som planken, sit-ups, legswings og en masse andet.

Vi anbefaler

Har du plads til en sit-up bænk derhjemme, så er det vores klare førstevalg. Bænken er suveræn til mavetræning og kan holde i mange år. Abilica AbCrunchRoller er også et rigtig godt valg for dig der gerne vil lave dine maveøvelser med god teknik så du undgår skader.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Træningsbold

Ab Crunch Maskine

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme