Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Træningsribbe:
Vores bud på de 2 bedste træribber til hjemmet

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

En ribbe / Wall Bar er et alsidigt og multifunktionelt redskab, som kan give dig masser af træningsmuligheder derhjemme. Du kan blandt andet bruge redskabet til decideret muskeltræning eller til at forbedre smidighed.

Herunder finder du et godt udvalg af Wall Bars til dit home gym. Hvert produkt er nøje beskrevet i forhold til deres respektive specifikationer, egenskaber og anvendelsesmuligheder, så du får den rette viden til at købe den Wall Bar, der matcher dine ønsker og behov bedst.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 2 produkter, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Abilica Premium wall bar træribbe - høj kvalitet fra et anerkendt mærke

Abilica er et eftertragtet mærke, der kombinerer høj kvalitet med skarpe priser. Producenten leverer udstyr og maskiner til professionel anvendelse og privat brug, og træningsribben her er ingen undtagelse – den lever nemlig op til langt de fleste krav for en træningsribbe. Den er let at montere på væggen, den er holdbar og i et pænt design.

Dagens bedste priser og tilbud på Abilica Premium wall bar træribbe:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Optimal komfort under styrketræning
 • Bredt udvalg af greb og støtte i flere højder
 • Fremstillet af massivt bøgetræ

Mere om Abilica Premium wall bar træribbe

SPECIFIKATIONER

 • Mål: 230 cm x 70 cm
 • Vægt: 16 kg
 • Materiale: Bøgetræ

Den er nem at vedligeholde, og den holder til masser af slid og udfordrende øvelser.

Modellen er fremstillet i bøgetræ, som er en af de absolut stærkeste træsorter på markedet. Det betyder blandt andet, at den kan holde til meget belastning, når du træner.

Bøgetræ er derudover også en meget flot træsort, hvorfor ribben også vil komme til at pynte i boligen.

Med andre ord får du et træningsredskab, som du kan få glæde af i mange år.

Der er 9 ribber samlet, hvor den øverste er fremskudt med ca. 5 cm. Det medfører, at du får øget komfort under forskellige typer af styrkeøvelser.

Dimensionerne er samlet 230 cm x 70 cm, hvorfor den bør være let at få til at passe ind i en almindelig bolig. Den vejer 16 kg.

Fordele og ulemper ved Abilica Premium wall bar træribbe

Fordele

 • Kombinerer høj kvalitet med overkommelige priser
 • Massivt bøgetræ, en af de stærkeste træsorter, giver høj holdbarhed
 • Flot design med et naturlig bøgetræs-look, der pynter i boligen
 • Inkluderer 9 ribber med øverste ribbe fremskudt for nemmere styrketræning

Ulemper

 • Kan kræve professionel installation for at vægmonteringen er sikker
 • Ikke god hvis du foretrækker fritstående udstyr, da den kun er til vægplacering
 • Med mål på 230x 70 kan den være for stor til meget små rum eller lejligheder

Kettler fuldribbe - alsidig og slidstærk wall bar

Vil du have en ribbe i slidstærkt træ, er Kettler modellen et oplagt valg. Det er en klassisk Wall Bar, som er nem at montere i hjemmet.

Dagens bedste priser og tilbud på Kettler fuldribbe:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Kan bruges til en bred vifte af øvelser
 • Let at installere og træne på
 • Klassisk og holdbart trædesign

Mere om Kettler fuldribbe

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Bøgetræ og fyrretræ
 • Bredde: 72 cm
 • Højde: 235 cm

Mens nogle fitnessudøvere har brug for en moderne model, der skal give udvidede træningsmuligheder, har andre mennesker brug for en klassisk model, der skal være nem at træne på.

Med Kettler Wall Bar vælger du selv, hvilket formål, den skal bruges til. Den holder til at blive brugt til genoptræning, styrketræning og strækøvelser.

Selvom du har brug for en klassisk model til en billig pris, behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Ribben fra Kettler er fremstillet i fyrretræ og bøgetræ, som giver dig et træningsredskab med høj slidstyrke. Du kan bruge den i mange år, og det tidløse look i træ egner sig til enhver boligstil.

Når du vælger redskaber og træningsudstyr fra Kettler, kan du være sikker på, at produktet er udviklet og designet med respekt for både din økonomi og komfort.

Fordele og ulemper ved Kettler fuldribbe

Fordele

 • Robust og holdbar, fremstillet af fyrretræ og bøg, der giver god holdbarhed
 • Let at installere derhjemme med et klassisk Wall Bar-design
 • Udstyr af høj kvalitet til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten
 • Tidløs trææstetik, der passer til enhver boligstil

Ulemper

 • Kræver installation i væggen

Det skal du overveje, før du køber en ribbe

Det er en god idé, at du forud for et køb gør dig tanker om, hvad du vil bruge ribben til og hvilke træningsambitioner, du har. Sandsynligheden for, at du vælger den rigtige model, er nemlig større, når du er afklaret med formål og krav fra starten af.

Forhold dig særligt til følgende punkter:

 • Træningsform: Hvilken form for træning skal du udføre på ribben? Hvis du eksempelvis vil bruge ribben til styrketræning, har du ikke de samme behov, som hvis du vil bruge den til udstræk.
 • Kvalitet: Du skal sikre dig, at ribben er lavet i et slidstærkt materiale, som kan holde til det, du skal bruge den til – også på sigt.
 • Dimensioner: Hvis du bor lidt småt, skal du være særligt opmærksom på hvor stor en ribbe, du har plads til. Nogle ribber er ganske små, og vil passe ind de fleste steder. Fælles for de fleste ribber er, at de er lavet i træ, og derfor kan skæres til, hvis du har behov for det.
 • Design: Passer ribbens design med resten af indretningen, og kan du lide hvordan, den ser ud?

arrow-more

Køb af ribbe: Hvad skal jeg vælge?

Når man taler om de bedste ribber i træ, er det primært ved design og anvendelsesmuligheder, de største forskelle er at finde. Når du skal vælge en Wall Bar til din hjemmetræning, skal du primært forholde dig til designet i forhold til omfang af anvendelsesmuligheder.

Er du på udkig efter en Wall Bar, som alene skal bruges til øvelser med armene, vil en strækribbe være et oplagt valg. Det er samtidig den mindste og mest kompakte udgave af de 3 overordnede designs på træningsredskabet.

Har du derimod brug for en gym ribbe, du kan bruge til mange forskellige strækøvelser og styrketræningsøvelser, skal du vælge en Wall Bar i fuld design. Den har typisk 7-10 greb, som du kan bruge til din træning.

Som udgangspunkt gælder det, at des flere greb din Wall Bar har, des flere og mere alsidige træningsmuligheder får du.

Den mest sjældne udgave af Wall Bar er dobbelt modellen. Den er anvendelig for dig, som træner ambitiøst derhjemme med en fitnessmakker.

Sådan vælger du den bedste ribbe til din træning

Produktinformation er et nøgleværktøj til at finde den model, som i kvalitet, materiale, design og egenskaber bedst matcher dine behov.

Ribber til montering på væg kan bruges til mange forskellige træningsformål. Det kan f.eks. være til udstræk, genoptræning, styrketræning, yogainspirerede øvelser for øget smidighed eller et helt femte formål.

Du skal vælge redskab i forhold til kvalitet og dine ambitioner med din træning. Træribber er de bedste og mest holdbare udgaver på markedet.

Vil du godt i gang med styrke- eller genoptræning, finder du mange forskellige ribbeøvelser, du kan gøre brug af.

Som forbruger er det til din fordel, at markedet for de alsidige og funktionelle redskaber er bredt og stort, da det gør det muligt at vælge mellem mange forskellige udgaver, ligesom du kan finde den pris på ribbe, som matcher dine træningsambitioner og dit budget.

Når du vælger en vægribbe i fuld størrelse, har designet stor betydning. Du finder mange forskellige designs på træningsredskabet, så du har mulighed for at få et træningsredskab, som matcher stilen i din bolig.

Testkilder

Regler for fitnessudstyr

Testanmeldelserne er udarbejdet med afsæt i de anbefalinger, råd og krav, som Arbejdstilsynet og Sikkerhedsstyrelsen har til fitnessudstyr og træningsmaskiner.

Når det kommer til hjemmetræning, har det afgørende betydning for din sikkerhed, at du vælger udstyr og maskiner, som lever op til disse anbefalinger.

Det er dig som forbruger og fitnessudøver, der har det overordnede ansvar for at anvende dit træningsudstyr på forsvarlig vis.

De udvalgte ribber i denne testanmeldelse lever alle op til kravene i forhold til følgende funktioner:

 • Det er muligt at bolte og montere udstyret, så det er forsvarligt placeret i hjemmet
 • Blive anvendt sikkert
 • At du kan holde øje med, om der er dele, som trænger til udskiftning

I forhold til ribber er montering den helt store og betydningsfulde faktor. Alle produkter i denne anmeldelse fungerer med vægophæng. De er alle præfabrikerede med de huller, som du skal bruge, når du skal hænge din Wall Bar sikkert og forsvarligt op derhjemme.

Med en Wall Bar i træ er du fri for risikoen for, at der er dele, som trænger til udskiftning.

Når du har en kvalitets Wall Bar i træ, som er købt fra en dansk webshop, har du adgang til oplysninger om korrekt montering samt information om anvendelsesmuligheder.

Det er muligt at få information om anvendelsesmuligheder og begrænsninger på alle nævnte produkter i denne testanmeldelse hos den pågældende producent.

 

Læs også: Test af vippebræt og om de bedste vægtveste til din hjemmetræning.

Se også artiklerne: Stepbænk: Her er de tre mest anmelderroste på markedet

FAQ

Hvilke træningsribber er de bedste?
Der findes et relativt stort udvalg af træningsribber i træ. Nogle af de mest populære og vellidte træningsribber på markedet er blandt andet Abilica Premium Wall Bar, Kettler fuldribbe og Kettler Wall Bar. Alle modeller er funktionelle og lavet i god kvalitetstræ.
Skal du finde den perfekte træningsribbe, er det vigtigt, at du undersøger markedet for træningsribber grundigt, før du tager et valg. Din træningsribbe skal være komfortabel at holde ved og ikke for glat. Kvaliteten er også afgørende for holdbarheden og funktionaliteten.
Er det det værd at købe en dyr træningsribbe?
Prisen på træningsribbe afhænger ofte af, hvilken kvalitet de er i, og hvor meget de kan holde til. Ønsker du derfor træningsribbe i ekstra god kvalitet, kan en dyrere version være en god løsning. Det vil betale sig i det lange løb.
Hvor mange penge skal jeg bruge på en træningsribbe?
Det er svært at vurdere, hvor meget du præcist skal bruge på træningsribbe, da alle har forskellige behov, når det kommer til træning og træningsribber. Du skal dog regne med at bruge mellem 400-2.000 kr. på en funktionel og god træningsribbe.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme