Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

En ribbe, eller en Wall Bar, er et alsidigt og multifunktionelt redskab, som kan give dig masser af træningsmuligheder derhjemme. Du kan bruge redskabet til at styrke kroppens muskler og opnå øget smidighed.

Herunder finder du et udvalg af de bedste Wall Bar redskaber til hjemmetræning. Hvert produkt er nøje beskrevet i forhold til særlige specifikationer, egenskaber og anvendelsesmuligheder, så du får den rette viden til at købe den Wall Bar, der matcher dine ønsker og behov.

Sådan vælger du den bedste gymnastik ribbe til din træning

Produktinformation er dit nøgleværktøj til at finde frem til den model, som i kvalitet, materiale, design og egenskaber, matcher dine behov. Hvad der for én person er den bedste og mest funktionelle Wall Bar, kan være forskellig til en anden person.

Det er en god idé, at du forud for køb gør dig tanker om, hvad dine formål og træningsambitioner er i forhold til at vælge den Wall Bar, som komplimenterer dine behov.

Du får størst chance for at vælge den bedste model, når du er afklaret med formål og krav fra starten af.

Når du skal vælge den Wall Bar, som kommer til at skabe størst værdi, funktion og anvendelsesglæde for dig, skal du forholde dig til følgende punkter:

 • Træningsform
 • Pris
 • Kvalitet
 • Dimensioner
 • Design

Ribbe til væg kan bruges til mange forskellige træningsformål. Det kan f.eks. være til udstræk, genoptræning, opbygning af muskelstyrke, yogainspirerede øvelser for øget smidighed eller et helt femte formål.

Du skal vælge redskab i forhold til kvalitet og dine ambitioner med din træning. Træ ribber er de bedste og mest holdbare udgaver på markedet.

Vil du godt i gang med styrke- eller genoptræning, finder du mange forskellige ribbe øvelser, du kan gøre brug af.

Det er til din fordel som forbruger, at markedet for de alsidige og funktionelle redskaber er bredt og stort. Dette gør det muligt at vælge mellem mange forskellige udgaver, ligesom du kan finde den pris på ribbe, som matcher dine træningsambitioner og dit budget.

Når du vælger en vægribbe i fuld størrelse, har designet stor betydning. Du finder mange forskellige designs på træningsredskabet, så du har mulighed for at få et træningsredskab, som matcher stilen i din bolig. 

Vil du spare penge på dit køb, kan du gå efter ribbe tilbud

Abilica Premium Wall Bar – Bedste træ ribbe

Abilica Premium Wall Bar – Bedste træ ribbeOm

Vil du have en af de bedste og mest funktionelle enkelt ribber på markedet, er Abilica Premium Wall Bar et godt bud. Den er konstrueret med ovale greb, så du får en mere sikker træning. Den er smart designet som følge af den fremskudte ribbe øverst oppe, som gør dine træningsforhold optimale. Du har meget nemmere ved at lave dine styrketræningsøvelser, når det øverste greb er skudt hele 9cm frem.

Abilica Premium Wall Bar egner sig til enhver træningsudøver. Er du erfaren med styrketræning, kan du lave masser af udfordrende øvelser med høj belastning, og er du nybegynder, kan du få det bedste træningsredskab, som du kan anvende i takt med, at du bliver stærkere og mere smidig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Med andre ord får du et træningsredskab, som du kan få glæde af i mange år, når du vælger Abilica Premium Wall Bar.

Abilica er et eftertragtet mærke, der kombinerer høj kvalitet med skarpe priser. Producenten leverer udstyr og maskiner til professionel anvendelse og privat brug.

Konstruktionen på denne Wall Bar er gennemført i massivt bøgetræ, som er et af de mest slidstærke materialer du kan få til træningsredskabet.

Den er nem at vedligeholde, og den holder til masser af slid og udfordrende øvelser.

Udvalgte specifikationer

 • Trænings ribbe til både amatør og professionel træning
 • Stilrent og tidløst design
 • Solid konstruktion i bøgetræ
 • Skarp pris
 • Nem at vedligeholde

Abilica Premium WallBar træribbe 

Abilica Premium WallBar træribbe Denne træningsribbe lever op til langt de fleste krav for en træningsribbe. Den er let at montere på væggen, den er holdbar og er i et flot design.

Om

Modellen er fremstillet i bøgetræ, som er en af de absolut stærkeste træsorter på markedet. Det betyder blandt andet, at den kan holde til den belastning, der vil være, når du bruger den til din træning. Bøgetræ er derudover også en meget flot træsort, hvorfor ribben også vil komme til at pynte i boligen.

Der er 9 ribber samlet, hvor den øverste er fremskudt med ca. 5 cm. Det medfører, at du får øget komfort under forskellige typer af styrkeøvelser. 

Dimensionerne er samlet 230 cm x 70 cm, hvorfor den bør være let at få til at passe ind i en almindelig størrelse bolig. Dens vægt er bare 16 kg. 

Specifikationer

 • Montage på væg
 • Smalt greb
 • Ribber i bøgetræ

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

 

Kettler fuldribbe

Kettler fuldribbe – Bedst og billigstOm

Vil du have en billig ribbe i slidstærkt design i træ, er denne Kettler model et oplagt valg. Det er en klassisk Wall Bar, som er nem at montere i hjemmet.

Mens nogle fitnessudøvere har brug for en moderne model, der skal give udvidede træningsmuligheder, har andre mennesker brug for en klassisk model, der skal være nem at træne på.

Med denne Kettler Wall Bar vælger du selv, hvilke træningsformål du ønsker. Den holder til at blive brugt til genoptræning, styrketræning og strækøvelser.

 

 

Selvom du har brug for en klassisk model til en billig pris, behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Denne Kettler model er fremstillet i Ramin træ, som giver dig et træningsredskab med høj slidstyrke. Du kan bruge den igennem masser af år, og det tidløse look i træ egner sig til enhver boligstil.

Når du vælger redskaber og træningsudstyr fra Kettler, kan du være sikker på, at produktet er udviklet og designet med respekt for din økonomi og komfort.

Udvalgte specifikationer

 • Billig pris
 • Klassisk model
 • Høj slidstyrke
 • Gennemført design i Ramin træ

Kettler Over ribbe

Kettler Over ribbe – Bedste begyndermodelOm

Er det første gang, du vil købe en Wall Bar til hjemmet, og er du usikker på, hvilken træning der egner sig bedst til dig, vil denne model være en oplagt begynderudgave. Den lave pris sammenholdt med det slidstærke design gør det muligt for dig at lave forskellige strækøvelser, så du kan skabe dig erfaringer med at træne på ribbe.

Redskabet er designet med et enkelt greb, og det fylder ikke meget i hjemmet. Du kan montere det i stuen, på værelset, på kontoret, eller hvor du ønsker at udføre dine styrketræningsøvelser.

 

 

På trods af det kompakte og diskrete design, kan denne Wall Bar holde til stor belastning.

Kettler er et anerkendt mærke, som producerer træningsudstyr- og maskiner til professionelle fitnesscentre landet over.

Med denne Kettler Over ribbe får du et praktisk og effektivt træningsredskab derhjemme, som du kan træne med i mange år frem. Det egner sig til dig, som har brug for supplerende styrketræningsredskaber, og det er funktionelt for dig, som vil godt i gang med ribbe øvelser.

Udvalgte specifikationer

 • Kompakt design
 • Simpel montering
 • Ideelt for dig som nybegynder med styrketræning
 • Holder til stor belastning

Kettler Wall Bar

Om

Har du allerede træningsudstyr derhjemme i form af dip-station, pull-up bar eller træningsbænk, er Kettler Wall Bar det helt rette valg for dig. Den er designet til at kunne fungere sammen med dine øvrige træningsmaskiner, så du kan skabe din egen træningsstation i hjemmet.

Kettler Wall Bar er designet med fast-click system, så du nemt og ubesværet kan montere dine andre træningsredskaber til ribben.

Den er fremstillet i moderne og stilrent design, så du kan lade din træningsstation i hjemmet være en del af din indretning. Mens stavene er fremstillet i træ og bærer et klassisk trælook, er rammen lakeret og har et mørkegråt look.

Kettler er et populært og anerkendt mærke, når det kommer til at vælge træningsudstyr i bedste kvalitet. Kettler har i mange år designet og udviklet træningsudstyr- og redskaber til såvel professionelt brug samt til privat anvendelse.

Som ambitiøs træningsudøver har kvaliteten på dine redskaber stor betydning. Det skal være muligt at lave øvelser med høj belastning, uden du skal bekymre dig om slitage eller manglende holdbarhed.

Udvalgte specifikationer

 • Designet med fast-clicksystem
 • Egner sig til ambitiøse træningsudøvere
 • Kan indgå som en fast del af en hjemmetræningsstation
 • Stilrent og moderne design
 • Holder til en maksimumbrugervægt på 120kg

Toorx ribbe i bøgetræ

Toorx ribbe i bøgetræ – Bedste dobbeltmodel

Om

Er I flere i husstanden, som ønsker at lave strækøvelser eller træne med alternativ pull-up bar, vil denne dobbeltmodel være et oplagt valg.

Når der er flere, som træner på samme ribbe, har materialet stor betydning. Det skal være fremstillet i den mest holdbare og modstandsdygtige træsort, så du og din træningsmakker har sikre forhold.

Toorx er fremstillet i et af de mest slidstærke og holdbare træsorter (bøgetræ), så den holder til utallige timers træning. Træet er blevet behandlet på den mest skånsomme facon, så du og din makker får komfortabel træning. Udover at træet først er slebet for derefter at blive poleret, er det også konstrueret med brede greb, som gør det muligt at udføre udfordrende øvelser.

Bøgetræ er hårdfør og tåler masser af slid. Det bibeholder sin struktur og overflade, så du kan træne effektivt nu og i fremtiden.

Udvalgte specifikationer

 • Slidstærkt og holdbart materiale
 • Funktionelt træningsredskab til 2 personer
 • Vægmontering 
 • Brede greb
 • Overfladebehandlet bøgetræ

 

Testkilder

Regler for fitnessudstyr

De testanmeldelse er udarbejdet med afsæt i de anbefalinger, råd og krav, som Arbejdstilsynet og Sikkerhedsstyrelsen har til fitnessudstyr og træningsmaskiner.

Når det kommer til hjemmetræning, har det afgørende betydning for din sikkerhed, at du vælger udstyr og maskiner, som lever op til disse anbefalinger.

Det er dig som forbruger og fitnessudøver, der har det overordnede ansvar for at anvende dit træningsudstyr på forsvarlig vis.

De udvalgte ribber i denne testanmeldelse lever alle op til kravene i forhold til følgende funktioner:

 • Det er muligt at bolte og montere udstyret, så det er forsvarligt placeret i hjemmet
 • Blive anvendt sikkert
 • At du kan holde øje med, om der er dele eller effekter, som trænger til udskiftning

I forhold til ribber er montering den helt store og betydningsfulde faktor. Alle produkter i denne anmeldelse fungerer med vægophæng. De er alle præfabrikerede med de huller, som du skal bruge, når du skal hænge din Wall Bar sikkert og forsvarligt op derhjemme.

Med en Wall Bar i træ er du fri for risikoen for, at der er dele eller effekter, som trænger til udskiftning.

Når du har en Wall Bar i bedste kvalitet i form af træ, som er købt fra en dansk webshop, har du adgang til at få oplysninger om såvel korrekt montering samt information om anvendelsesmuligheder.

Det er muligt at få information om anvendelsesmuligheder og begrænsninger på alle nævnte produkter i denne testanmeldelse hos den pågældende producent.

Køb ribbe: Skal jeg vælge enkelt, stræk udgave og dobbelt ribbe?

Den største forskel imellem de bedste kvalitetsribber i træ er design og anvendelsesmuligheder. Når du skal vælge den bedste Wall Bar til din hjemmetræning, skal du primært forholde dig til designet i forhold til omfang af anvendelsesmuligheder.

Er du på udkig efter en Wall Bar, som alene skal bruges til øvelser med armene, vil en strækribbe være et oplagt valg. Dette er den mindste og mest kompakte udgave af de 3 overordnede designs på træningsredskabet.

Har du derimod brug for en gym ribbe, du kan bruge til mange forskellige strækøvelser og styrketræningsøvelser, skal du vælge en Wall Bar i fuld design. Denne har typisk 7-10 greb, som du kan bruge til din træning.

Som udgangspunkt gælder det, at des flere greb din Wall Bar har, des flere og mere alsidige træningsmuligheder får du. Du får størst valgmuligheder i forhold til detaljer og look, når du vælger dette klassiske og mest velkendte design.

Den mest sjældne udgave af Wall Bar er dobbelt modellen. Den er anvendelig for dig, som træner ambitiøst derhjemme sammen med en fitnessmakker.

Læs også: Test af vippebræt

Se også artiklerne: Stepbænk: Her er de tre mest anmelderroste på markedet

FAQ

Hvilke er de bedste træningsribber i træ?
Der findes et relativt stort udvalg af træningsribber i træ. Nogle af de mest populære og vellidte træningsribber på markedet er blandt andet Abilica Premium Wall Bar, Kettler fuldribbe og Kettler Wall Bar. Alle modeller er funktionelle og lavet i god kvalitetstræ.
Hvordan ved jeg hvilke træningsribbe, der passer til mig?
Skal du finde den perfekte træningsribbe, er det vigtigt, at du undersøger markedet for træningsribber grundigt, før du tager et valg. Din træningsribbe skal være komfortable at holde ved og ikke for glat. Kvaliteten er også afgørende for holdbarheden og funktionaliteten.
Er det det værd at købe en dyr træningsribbe?
Prisen på træningsribbe afhænger ofte af, hvilken kvalitet de er i, og hvor meget de kan holde til. Ønsker du derfor træningsribbe i ekstra god kvalitet, kan en de dyrere versioner være en god løsning. Det vil betale sig i den lange ende.
Hvor meget skal jeg bruge på træningsribbe?
Det er svært at vurdere, hvor meget du præcist skal bruge på træningsribbe, da alle er forskellige og har meget forskellige behov, når det kommer til træning og træningsribber. Du skal dog regne med at bruge mindst 3.000 kroner på en funktionel og god træningsribbe.

Denne side er anmeldt af: Asger N. Ravn 10/10

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar